Boka demo
Country

Webbinarium gällande nya kunskapskrav

Vill du vara med och påverka hur InfoMentor kommer att anpassas till de nya kunskapskraven?

Regeringen har fattat beslut om de ändrade kunskapskraven som kommer att börja att gälla den 1 juli 2021. Läs mer om detta på Skolverket här.

Vi vill ta detta tillfälle i akt att göra vårt system ännu bättre, men vi behöver din hjälp!

Vi vill, tillsammans med er lärare och skolledare, skapa de bästa förutsättningarna för att effektivt och enkelt kunna arbeta med kunskapskravsmatriserna i InfoMentor, att stötta era elever i deras kunskapsutveckling samt ge er stöd i ert kvalitetsarbete! Dessutom vill vi även underlätta för er att arbeta på ett rättssäkert och likvärdigt sätt.

Nu har du chansen att vara med och påverka hur vi ska utveckla InfoMentor för att på bästa sätt ge er detta stöd!

Vi bjuder därför in till vårt webbinarium där vi kommer att presentera våra idéer och tankar. Ni kommer också få möjligheten att komma med kommentarer, frågor och synpunkter. Sedan kommer vi att arbeta vidare med dessa i fördjupade diskussioner med en fokusgrupp bestående av lärare och skolledare verksamma inom olika stadier och ämnen.

Datum: tisdagen den 3 november 2020
Tid: 15.30 – 16.15

I början på 2021 kommer vi att presentera ett mer färdigt förslag och efter ytterligare synpunkter kommer vi att påbörja utvecklingen för att ha det klart i god tid innan den 1 juli 2021.

Så vad väntar du på? Anmäl dig till webbinariet redan nu här.

© InfoMentor 2020 / En hemsida från Bravissimo