Boka demo
Country

Anpassningar till nya kunskapskrav

Vill du vara med och påverka hur InfoMentor kommer att anpassas till de nya kunskapskraven?

Regeringen har fattat beslut om de ändrade kunskapskraven som kommer att börja att gälla den 1 juli 2021. Läs mer om detta på Skolverket här.

Vi vill ta detta tillfälle i akt att göra vårt system ännu bättre, men vi behöver din hjälp!

Vi vill, tillsammans med er lärare och skolledare, skapa de bästa förutsättningarna för att effektivt och enkelt kunna arbeta med kunskapskravsmatriserna i InfoMentor, att stötta era elever i deras kunskapsutveckling samt ge er stöd i ert kvalitetsarbete! Dessutom vill vi även underlätta för er att arbeta på ett rättssäkert och likvärdigt sätt.

Nu har du chansen att vara med och påverka hur vi ska utveckla InfoMentor för att på bästa sätt ge er detta stöd!

Den 3 november höll vi ett webbinarium där vi presenterade våra idéer och tankar. Deltagarna fick möjligheten att komma med kommentarer, frågor och synpunkter. Vi bjöd också in till fördjupade diskussioner med en fokusgrupp bestående av lärare och skolledare verksamma inom olika stadier och ämnen. Mer information om fokusgruppen hittar du längst ner på sidan.

I början på 2021 kommer vi att presentera ett mer färdigt förslag och efter ytterligare synpunkter kommer vi att påbörja utvecklingen för att ha det klart i god tid innan den 1 juli 2021.

Missade du vårt webbinarium? Ingen fara – vi har spelat in det till dig. Kolla in webbinariet här.

FOKUSGRUPP

Vi söker personer med intresse för skolutveckling, god läroplansinsikt samt en bredd när det gäller roll och ämnen/årskurser man undervisar i. Är du intresserad? Anmäl dig då via formuläret nedan senast 11 december.

    Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig.

    Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig. Läs mer här

    © InfoMentor 2021 / En hemsida från Bravissimo