InfoMentor Logo

Så här gör du för att koppla ihop Google Classroom med InfoMentor

1. Öppna upp en klass i Google Classroom första gången du ska använda tillägget. Först då blir tillägget aktivt men observera att ikonen i detta läge fortfarande har en röd prick.

2. Nu måste du identifiera vilket Google konto du använder med InfoMentor. Klicka på InfoMentors ikon i menyn och därefter på knappen ”Logga in med Google”. När du har loggat in så får InfoMentors ikon en grön prick.

3. Från Google Classroom kan du länka till ett eller flera planeringar i InfoMentor genom att klicka på den mittersta ikonen till höger på sidan.

4. Här hittar du de planeringar som du tidigare har skapat i InfoMentor. Klicka på ”Koppla” för att välja planering.

5. När du skapar en uppgift i din klass i Google Classroom kan du även koppla uppgiften mot de kriterium som finns tillgängliga i planeringen i InfoMentor. Detta gör du genom att klicka på markerad symbol.

6. Här ser du de kriterium du har att välja mellan. Välj ett eller flera genom att klicka på ”Koppla”.

7. För att bedöma uppgiften i Google Classroom klickar du ”Bedöm” och kommer då direkt till planeringens gruppbedömningsvy i InfoMentor.

8. Du kommer direkt till gruppbedömningsvyn i InfoMentor och behöver alltså inte logga in på nytt

Facebook
InfoMentor Sverige️ 3 månader sedan

Glöm alla skrynkliga eller borttappade papper! Använd istället våra enkla & smidiga tjänster SAMTYCKE & LEDIGHETSANSÖKAN! Just nu har vi kampanj på dessa tjänster så gå till vår hemsida för att kolla in filmerna och läsa mer om funktionerna. https://www.infomentor.se/produkter/tillaggstjanster/ledighetsansokan/ https://www.infomentor.se/produkter/tillaggstjanster/samtycke/ Kontakta gärna din säljare om h*n inte hinner före dig ;) . . . . #InfoMentor #LMS #EdTech #Lärplattform #InfoMentor25År

Följ oss
Instagram
Kontakt

InfoMentor
Spannmålsgatan 11
291 32 Kristianstad

Tel.växel: 044-200 123
E-post: info@infomentor.se

Infomentor

Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

lockmagnifiercrosschevron-down