Boka demo
Country
Choose country:

"Det är coolt att lämna in en uppgift och få feedback direkt."

Som en röd tråd mellan
planering och bedömning

Kunskapskraven, resultaten och vägen dit är vad det handlar om. InfoMentor för grundskolan är fylld med smarta funktioner som gör det enklare att kommunicera, dokumentera, administrera och genomföra undervisning. Funktioner som stöttar elever, lärare och rektorer och frigör tid i skolvardagen. Det unika med InfoMentor är att hela plattformen är strukturerad kring läroplanen och kopplar samman hela processen från planering till bedömning på ett smartare sätt.

InfoMentor Hub för grundskolanNyhet! Enklare vardag med notifieringar för elever och vårdnadshavare

Nu är den här! Appen InfoMentor Hub med notifieringar gör att elever och vårdnadshavare kan ha full koll på allt som händer i skolan. En notifiering visas när ny information har publicerats och genom att klicka på respektive notifiering så kommer man till motsvarande plats i InfoMentor Hub. Läs mer och ladda ner informationsmaterial här »

Struktur för planering, bedömning och lärande

Med en unik funktion, Kunskapsrum, taggar läraren kunskapskraven direkt till en uppgift och på så sätt kopplas lärandet och utvecklingen ihop med kunskapskraven. Både elev och lärare får en tydlig röd tråd och kan därmed jobba med löpande bedömning. Det ger en struktur för planering, bedömning och lärande.

Dessutom finns flera funktioner kring samarbete och kommunikation. Det viktiga är att systemet matchar elever och föräldrars krav på kommunikation. Idag kräver vi rätt informationskanaler och vi är övertygade om att det är telefonerna. Och naturligtvis fungerar InfoMentor lika bra i mobilen.

Sömlösa integrationer med Google och Office 365.

Med en och samma inloggning har du tillgång till din mail, din drive och din kalender i molnet. Hela arbetsflödet på en plats. Smart och tidsbesparande och underlättar skolvardagen.

En bred lösning för skolans administration och analys.

Med InfoMentor Analys blir allt som läraren väljer att stoppa in i systemet statistik och ovärderligt för skolledare och skolförvaltning i arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet.

HEJA – Skolverkets kunskapskrav på enklare svenska

För att lyckas ännu bättre finns, om man så vill, dessutom HEJA – Skolverkets kunskapskrav på enklare svenska digitalt i systemet men även som magasin, tapet och roll-up.

© Susanne Kronholm / Johnér

© Susanne Kronholm / Johnér

 

© InfoMentor 2018 / En hemsida från Bravissimo