IM-Logo
Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Som en röd tråd mellan
planering och bedömning

Kriterier, resultaten och vägen dit är vad det handlar om. InfoMentor för grundskolan är fylld med smarta funktioner som gör det enklare att kommunicera, dokumentera, administrera och genomföra undervisning. Funktioner som stöttar elever, lärare och rektorer och frigör tid i skolvardagen. Det unika med InfoMentor är att hela plattformen är strukturerad kring läroplanen och kopplar samman hela processen från planering till bedömning på ett smartare sätt.

Mobile devices

Enklare vardag med notifieringar för elever och vårdnadshavare

Appen InfoMentor Hub med notifieringar gör att elever och vårdnadshavare kan ha full koll på allt som händer i skolan. En notifiering visas när ny information har publicerats och genom att klicka på respektive notifiering så kommer man till motsvarande plats i InfoMentor Hub. Läs mer och ladda ner informationsmaterial här »

Struktur för planering, bedömning och lärande

Med en unik funktion, Planering, taggar läraren kriterier direkt till en uppgift och på så sätt kopplas lärandet och utvecklingen ihop med kriterier. Både elev och lärare får en tydlig röd tråd och kan därmed jobba med löpande bedömning. Det ger en struktur för planering, bedömning och lärande. Dessutom finns flera funktioner kring samarbete och kommunikation.

Det viktiga är att systemet matchar elever och föräldrars krav på kommunikation. Idag kräver vi rätt informationskanaler och vi är övertygade om att det är telefonerna. Och naturligtvis fungerar InfoMentor lika bra i mobilen.

Sömlösa integrationer med Google och Office 365

En av fördelarna med InfoMentor är att vi erbjuder integrationer med både Google och Office 365. Integrationen är sömlös, vilket innebär att gränsen mellan InfoMentor och den molntjänst ni valt att integrera med suddas ut och det upplevs som ett system.

Detta innebär till exempel att om ni laddar upp en fil i Google Drive, når ni den också via InfoMentor. Detsamma gäller naturligtvis för OneDrive. Helt praktiskt fungerar det så att ni loggar in med ert Google-konto eller Office 365 eller i InfoMentor.

Ett riktigt vasst analysverktyg

Med InfoMentor Analys får du helt nya möjligheter att jobba med statistik och underlag för individuellt lärande, förbättringsarbete och skolutveckling. Du kan välja mellan ett stort antal rapporter och på så sätt skräddarsy underlaget till ditt analysarbete.

InfoMentor Analys är ett så pass vasst analysverktyg att du kan filtrera fram exakt vilka fem kriterier flest elever behöver stöd kring i varje årskurs på skolnivå. På så vis får skolan ett konkret analysunderlag för att sedan fokusera på relevanta förbättringsinsatser. I tillvalet kommunanalys kan du till exempel välja ut en specifik årskurs i kommunen och se vilka fem kriterier dessa behöver mest stöd kring.

10 skäl att välja InfoMentor för grundskolan/fritids
InfoMentor för Grundskola

Det här är varför InfoMentor passar så bra för grundskolan/fritids. Läs mer här eller spana in vår film via knappen nedan.

Spana in filmen
FAQ Grundskolan
FAQ Grundskolan
Ladda ner en pdf med frågor och svar om InfoMentor Hub för grundskolan. Just denna är på svenska men du hittar fler språkversioner i menyn Produkter → Lärplattform → InfoMentor Hub.
Ladda ner
Funktionslista för grundskolan
Funktionslista för Grundskolan
Här kan du ladda ner en lista över funktionerna i InfoMentor för grundskolan.
Ladda ner
Boka en visning!
På bara 30-60 minuter visar vi dig alla smarta funktioner via en webbvisning. Vi kan också komma till din förskola, skola eller kommun och hålla en längre visning.
Boka en visning
8 tips inför upphandlingen
8 tips inför upphandlingen
Ska ni upphandla en lärplattform? Läs Klas tips innan ni sätter igång!
Ladda ner
Kontakt

InfoMentor
Spannmålsgatan 11
291 32 Kristianstad

Tel.växel: 044-200 123
E-post: info@infomentor.se

Infomentor

Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om vad vi gör för att leva som vi lär.

InfoMentor Logo White
© InfoMentor 2022
locklaptopearthmagnifiercrosschevron-downarrow-right