Sök

Referenskunder

Sedan 1999 då vi fick den ganska självklara insikten att ”Alla elever ska nå målen” har vi levererat lärplattform till kommunala och privata aktörer inom skolvärlden.

Kundrelationer värderar vi högt då vi jobbar användarstyrt i vår produktutveckling. Att fokusera på resultaten, frigöra tid för lärarna, göra det enklare att jobba för elever, lärare och skolledare genom att leverera en verktygslåda för systematiskt kvalitetsarbete är helt enkelt vår grej!

”Referenskunder” är en serie där kunder delar med sig av deras erfarenheter och relationer till InfoMentor. Detta referensbibliotek är tänkt att succesivt byggas ut.

Trevlig läsning och varmt välkomna att kontakta oss på 044-200 123 alternativt info@infomentor.se

Det mesta samlat på ett ställe

Stefan Weber har en bakgrund som förskollärare och arbetar idag som IT-samordnare på Enköpings kommun. Han har bland annat implementerat InfoMentor på kommunens alla förskolor.

”InfoMentors Support är toppenbra, man får alltid tag på dem, de är måna om att hjälpa till och svarar snabbt både på telefon och mail”.

Läs hela intervjun här: Enköpings kommun – InfoMentor i förskolan

I höstas blev Lomma kommuns kvalitetsarbete uppmärksammat då det blev godkänt utan anmärkning av Skolinspektionen för andra gången i rad.
Det är ett härligt kvitto på vår kvalitetsresa och att systematiskt kvalitetsarbete kan göras lustfyllt, roligt och appellera till den inre motivationen hos alla aktörer

En genomgående tråd i vårt kvalitetsarbete är att det ska stärka pedagogerna, vilket i sin tur gör att de presterar bättre. Jag tror på kraften i att vara nyfikna tillsammans och fokusera på det som fungerar säger Thomas Ladö som är Utvecklingsledare i förvaltningen för utbildning, kost, kultur och fritid i Lomma kommun.

Lomma kommun – Ett lyckat kvalitetsarbete

Emma, som har en bakgrund som lärare, arbetar som utvecklingsledare på utbildningsförvaltningen sedan 2019. Hon ansvarar för kommunens kvalitetsarbete och det centrala arbetet gällande digitalisering. Hennes första uppgift som ”ny på jobbet” var att upphandla en ny lärplattform.

Borgholms kommun – Att implementera InfoMentor

lockmagnifiercrosschevron-downplus-circle