InfoMentor Logo

Matcha kravet på teknik
och kommunikation

InfoMentor Gymnasieskola är en digital lärplattform för gymnasieskola och VUX. InfoMentor fungerar lika bra i dator, surfplatta som mobil vilket är en förutsättning för att ett system ska fungera och användas av alla. Ett system som matchar både elevers, vårdnadshavare och skolans krav på teknik och kommunikation.

Mobile devices

Enklare vardag med notifieringar för elever och vårdnadshavare

Appen InfoMentor Hub med notifieringar gör att elever och vårdnadshavare kan ha full koll på allt som händer i skolan.

Notifieringarna syns i ikonen som ser ut som en klocka i den lila menyn högst upp på sidan. Eleven får en notifiering inne i appen på klockan när ny information har publicerats och genom att klicka på respektive notifiering så kommer eleven till den nya händelsen.  Läs mer och ladda ner informationsmaterial här »

Smidigt, sömlöst och alla kurser från Gy11

Det unika med InfoMentor för gymnasieskolan och vuxenutbildning är att alla kurser från Gy11 redan finns inlagda. Det betyder att varje kurs blir en egen Planering där läraren taggar in rätt kunskapskrav så det blir tydligt för både elev och lärare vad som gäller. Allt blir förankrat i både läroplanen och kursen. Allt dokumenteras och det blir enkelt att följa upp och förstå. Läraren samlar den pedagogiska dokumentationen och samarbetar med elever kring uppgifter och elevarbeten.

FAQ Gymnasieskolan
FAQ Gymnasieskolan
Ladda ner en pdf med frågor och svar om InfoMentor Hub för gymnasieskolan. Just denna är på svenska men du hittar fler språkversioner i menyn Produkter → Lärplattform → InfoMentor Hub.
Ladda ner
Funktionslista för gymnasieskolan
Funktionslista för Gymnasieskolan
Här kan du ladda ner en lista över funktionerna i InfoMentor för gymnasieskolan.
Ladda ner
Kontakt

InfoMentor
Spannmålsgatan 11
291 32 Kristianstad

Tel.växel: 044-200 123
E-post: info@infomentor.se

Infomentor

Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

lockmagnifiercrosschevron-down