InfoMentor Logo
Förskolan
Grundskolan
Gymnasieskolan/VUX
Produkter
Utbildningar
Support
Om oss

Är du ny som administratör i InfoMentor eller behöver du fräscha upp kunskaperna?

Calendar Icon
mars 6, 2023

Missa inte våra öppna webbutbildningar för adminstratörer! Utbildningarna, som hålls på distans via Microsoft Teams, erbjuder dig som ska administrera funktionerna i InfoMentor en bra grund för ditt arbete.

Klicka på nedan länkar för mer information om respektive utbildning.

13/3 - Grundläggande öppen utbildning för administratörer i grundskolan

16/3 - Grundläggande öppen utbildning för administratörer i förskolan

Facebook

Välkomna till en genomgång av InfoMentors Ledighetsansökan både ur personal- och vårdnadshavarperspektiv tisdag 28/3 kl 12:00-12:15. Denna tilläggstjänst till InfoMentor kan spara mycket tid och undvika onödigt pappersarbete vid såväl registrering som uppföljning av ledighetsansökningar för de skolor som väljer att koppla på tjänsten. Anmälan sker via vår hemsida: infomentor.se-->Utbildningar-->Webbinarium-->Kommande webbinarium https://www.infomentor.se/accordion/upptack-infomentor-ledighetsansokan/ Givetvis är detta webbinarium kostnadsfritt ☺️ Varmt välkomna! . . . . #InfoMentor #Lärplattform #EdTech #AllaEleverSkaNåMålen #Webbinarium #Grundskola #Gymnasium #InfoMentorSverige

13
2 Comments
Följ oss
Instagram
 • Senaste inläggen

 • Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

  InfoMentor Logo White
  © InfoMentor
  2023
  locklaptopearthmagnifiercrosschevron-downarrow-right