Sök

InfoMentor vinner sin tredje upphandling med Stockholms stad

Calendar icon

6 oktober 2023

Edtech-bolaget InfoMentor tecknar ytterligare ett avtal med Stockholms stad efter att ha vunnit upphandlingen för samtliga kommunala gymnasieskolor.

InfoMentor tecknar sitt tredje avtal med Stockholms stad, efter att tidigare i år även tilldelats kontrakten för förskola och grundskola. Uppdraget att leverera lärplattform till alla Stockholms kommunala gymnasieskolor, som ska användas för bland annat planering, frånvaro- och närvarohantering och kommunikation, sträcker sig över tolv år. Avtalet innebär att InfoMentor kommer att leverera en lärplattform till alla skolformer i Stockholms stad från förskola till och med gymnasieskola.
Bolaget som startade 1999 används redan idag av kommuner och fristående skolor över hela landet. InfoMentor leds av VD Klas Lilja och är sedan 2021 en del av mjukvarugruppen Stockholm Nordtech Group AB.

Detta är ytterligare en milstolpe för bolaget och innebär att vi fortsätter vår resa med att utveckla vår lärplattform och erbjudande, vilket alla våra kunder kommer att ha glädje av! Att vi får äran att leverera vår lärplattform till förskola, grundskola och gymnasieskola ger stora fördelar för Stockholms stads alla användare.

Implementeringen av InfoMentors lärplattform i Stockholms stad påbörjas under 2023 och beräknas börja användas under 2024.

LÄS MER HÄR

lockmagnifiercrosschevron-down