Sök

Klas Lilja lämnar över VD-rollen till Johan Krantz

Calendar icon

5 juni 2024

Klas och Johan

Efter 14 år på InfoMentor och 5 år som VD har Klas Lilja beslutat sig för att gå vidare i sin karriär. Klas kommer bli oerhört saknad av kollegor, kunder och partners, och vi önskar honom stort lycka till med nya utmaningar!

Den 3 juni hälsade vi Johan Krantz varmt välkommen till InfoMentor! Johan kommer till oss med gedigen erfarenhet inom IT-branschen, där han har visat prov på både ledarskap och innovativt tänkande. Hans passion för digital transformation och erfarenhet av att bygga effektiva team kommer att vara värdefull för InfoMentors fortsatta utveckling. Johan har redan presenterat sina idéer för att stärka företagets marknadsposition, förbättra kundrelationer och driva innovation inom EdTech.

Vi ser fram emot att ta InfoMentor till nya höjder under ledning av Johan Krantz. Om ni har några frågor eller vill veta mer om vår nya VD, tveka inte att kontakta honom på johan.krantz@infomentor.se

3 snabba med Klas
1. Vilka är dina främsta lärdomar och erfarenheter från din tid som VD?
Att alltid sätta kunden i fokus och vara lyhörd för deras behov har varit avgörande. Samt vikten av att ha ett starkt och motiverat team som arbetar mot gemensamma mål.
2. Nämn ett stolthetsögonblick under din tid på InfoMentor
När InfoMentor skrev avtal med Stockholms stad.
3. Vilka är dina viktigaste råd till din efterträdare för att lyckas i rollen som VD?
Var öppen för förändring och innovation, och se till att alltid ha en nära dialog med både kunder och medarbetare. Det är nyckeln till långsiktig framgång.

3 snabba med Johan
1. Vilka är dina mål och visioner för InfoMentor?
Jag strävar efter att göra InfoMentor till en ledande aktör inom EdTech, med fokus på att skapa innovativa lösningar som verkligen gör skillnad för skolor och elever.
2. Vad kommer du att prioritera de första 90 dagarna?
Jag kommer att fokusera på att lära känna teamet och våra kunder, samt att utvärdera våra nuvarande strategier för att identifiera områden där vi kan förbättra och utveckla verksamheten.
3. Vilken roll ser du att EdTech har för elevernas kunskapsutveckling?
EdTech har en central roll i att individualisera lärandet och göra utbildningen mer tillgänglig och engagerande för alla elever, oavsett deras förutsättningar.

lockmagnifiercrosschevron-down