InfoMentor Logo

Stockholm stads förskolor + InfoMentor = sant!

Calendar Icon
augusti 30, 2023

Det är en ära och ett privilegium för oss på InfoMentor att ha fått förtroendet att leverera vår lärplattform även till Stockholm stads förskolor! Nu kan vi växla upp ytterligare och öka investeringstakten vilket kommer att vara till nytta för alla våra kunder, säger Klas Lilja, VD för InfoMentor. 

Vi har tecknat avtal med Stockholm stad där uppdraget blir att leverera vår lärplattform till alla huvudstadens kommunala förskolor.

Stockholms stad genomförde en omfattande upphandlingsprocess för att välja en lärplattform som skulle möta de specifika behoven för förskoleverksamheten. Efter noggrann utvärdering och bedömning har InfoMentor blivit vald som den föredragna leverantören.

Genom att vinna upphandlingen bekräftar InfoMentor sin position som en pålitlig och kompetent partner för svensk skola och förskola.

 • Senaste inläggen

 • Vi vill veta vad du tycker!
  Har du gått någon av våra utbildningar? Då vill vi gärna veta vad du tyckte om den. Vänligen fyll i vår utvärdering här!
  Utvärdering
  Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

  lockmagnifiercrosschevron-down