Boka demo
Country
Choose country:

"Alla elever ska nå målen. En självklarhet ända sedan 1999."

Vi behöver inte uppfinna hjulet. Igen.

Vissa skulle kanske säga att vi har snöat in på det där med resultat och mål. Absolut! säger vi. 1999 fick vi den ganska självklara insikten att ”Alla elever ska nå målen” och det har vi jobbat för sedan dess. Tillsammans med lärare och skolledare som också ser det så. Att på vägen dit fokusera på resultaten och att frigöra tid för lärarna, att göra det roligare och enklare att jobba, för elever, lärare och skolledare. Vi vill ge en verktygslåda för systematiskt kvalitetsarbete. Vid närmare eftertanke. Vi kör samma vision de kommande åren. Ska ni hänga med?

En lärplattform med fokus på resultat och tid »

Vissa skulle säga att vi är en IT-leverantör. Nja, vi tycker vi är mer än så. När man jobbar med skolutveckling så måste man vara specialister på skolans processer, kommunikation och kvalitetsarbete – och hur de fungerar tillsammans. Först då kan fokus hamna på elevernas resultat, man ser skolutvecklingen hända och det blir riktigt roligt att jobba. InfoMentor är en lärplattform som har fokus på läroplan, resultat och att frigöra tid för lärarna.

Utbildningar som förändrar och inspirerar »

En injektion av inspiration och lust. Eller nya sätt att se på något gammalt. Eller varför inte något matnyttigt på ett nytt pedagogiskt sätt. Här finns utbildningar som sätter fart på utvecklingen. Som får ihop gruppen mot samma mål.

I Sverige, för Sverige (och världen)

Även om InfoMentor finns i flera länder så är Sverige vår bas. Vi jobbar tillsammans, med, och för den svenska skolan. 2007 gick vi ihop med det isländska företaget Mentor och skapade då InfoMentor. Idag har koncernen verksamhet i totalt tre länder: Island, Sverige och Storbritannien. Kombinationen Sverige och världen är en av våra styrkor. Att stå stabilt på svensk grund men med god inblick i skolans värld även utanför våra egna gränser.

 

© InfoMentor 2022 / En hemsida från Bravissimo