InfoMentor Logo

Lediga tjänster på InfoMentor

Här kan du se lediga tjänster hos oss och även skicka in en spontanansökan om vi just nu inte skulle ha någon ledig tjänst att söka.

Vi söker Frontend utvecklare

Vill du vara med och göra skillnad och arbeta med spännande projekt inom utbildningssektorn? Vill du också bidra till samhällsnytta och hjälpa till att digitalisera tjänster och underlätta vardagen för elever, lärare och vårdnadshavare? Då är rollen som Frontend utvecklare på InfoMentor, något för dig. Sök idag och bli en del av vårt utvecklingsteam!

På InfoMentor tror vi på att teknik kan göra skillnad och förbättra människors liv. Vi arbetar aktivt med att digitalisera tjänster och skapa nya innovativa lösningar för att underlätta vardagen för våra användare. Som Systemutvecklare på InfoMentor kommer du att vara en del av denna resa och ha möjlighet att göra verklig skillnad.

Du ingår i vår Utvecklingsavdelning om 15 medarbetare och kommer att arbeta nära Utvecklingschef, Produktägare och kollegor i utvecklingsteamet. Här får du chansen att arbeta med att utveckla och underhålla systemlösningar för våra kunder inom utbildningssektorn. Vi erbjuder dig ett stimulerande jobb, en bra livssituation med balans mellan arbete och fritid.

Om rollen
Som Frontend utvecklare hos oss får du möjlighet att jobba med att hitta lösningar för skolans processer och vara delaktig i att bygga framtidens marknadsledande lärplattform. Du kommer få jobba med spännande projekt, ny funktionalitet samt utveckla och designa befintliga och nya funktioner. I den här rollen får du verkligen utrymme att fördjupa dina kunskaper och vi ser gärna att du bidrar med din synvinkel och kreativitet. Du kommer att ha en viktig roll i att säkerställa att våra system uppfyller höga krav på kvalitet och funktionalitet. I ditt arbete kommer du framför allt att arbeta med nyutveckling inom olika tekniker.

Arbetsuppgifter

 • Granska interna och externa specifikationer och designa mjukvarulösningar
 • Utveckla robust, prestandaoptimerad, återanvändbar och väldokumenterad kod
 • Delta i teammöten och följa utvecklingsprocesser
 • Säkerställa effektiv kommunikation mellan utvecklings- och analysteamen
 • Testa, felsöka och lösa programvarufel
 • Hålla sig à jour med förändringar i mjukvaruutvecklingsverktyg och tekniker och bidra med idéer

Om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av CSS, HTML, Knockout och JavaScript och som brinner för att arbeta med systemutveckling. Du kan förstå storskaliga webb applikationer som är byggda i en mängd olika front-end teknologier. Du har erfarenhet att jobba med Knockout, JQuery, Ajax, React och Razor. Du är en självgående person som trivs i en agil arbetsmiljö och som gärna tar ansvar för din egen utveckling. Du är också en lagspelare som värdesätter samarbete och som är van vid att arbeta i team. Du har förmodligen en högskoleutbildning inom IT eller skaffat dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi tror att du gillar att arbeta med branschledande metoder och användarupplevelser. Viljan att utvecklas och att dela med dig av dina kunskaper och idéer är något du förespråkar. Möjligheten att få skapa en marknadsledande plattform för skolledare, lärare, vårdnadshavare och elever med de senaste verktygen och arbetsmetoderna, är något du triggas av. Du trivs i en avslappnad, stödjande och flexibel arbetsmiljö och gillar att ha kul på jobbet.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av:

 • Att utveckla Webbapplikationer i .NET-ramverket
 • Utveckling inom Knockout, JQuery, Ajax, React och Razor
 • Mjukvaruutvecklingsprocesser; helst ha varit en del av ett agilt utvecklingsteam
 • Micro services, CI/CD, ORM

Det är extra meriterande om du har ett intresse av:

 • Utbildningssektorn
 • Agila standarder, användarupplevelser och bäst praxis för detta

Om InfoMentor
Vi arbetar med agil och användardriven utveckling, där vår högsta prioritet är att tillfredsställa kunden genom tidig och kontinuerlig leverans av funktioner och uppdateringar. Vi välkomnar förändrade krav, även sent i utvecklingen, allt för att leverera det bästa för våra användare. Våra utvecklare blandas in i ett tidigt stadie i analysfasen för att tillsammans ta fram bästa möjliga lösning för våra användare.

InfoMentor har varit verksamma sedan 1999 och levererar en lärplattform som förenklar skolvardagen genom att samla planering, bedömning, analys och kontakten med hemmet i ett och samma verktyg. Verktyget gör det både roligare och enklare för elever, lärare och skolledare att jobba och ger lärarna bättre förutsättningar att fokusera på varje enskild elevs utveckling. InfoMentor ser det som en självklarhet, och har som vision, att alla elever ska nå målen. Som utvecklare blir du en viktig del i InfoMentors vision, bidrar till svenska skolans digitalisering och underlättar för hundratusentals dagliga användare.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Kristianstad/Hybrid
Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt och ansökan
Kontakta Camilla Ottosson via info@infomentor.se, eller skicka in din ansökan via formuläret nedan. Vi ser gärna att du skickar CV och personligt brev på engelska.

Välkommen med din ansökan!

  Skicka in CV
  Skicka in personligt brev

  Spontanansökan

  Vill du skicka in en spontanansökan till oss kan du göra detta till info@infomentor.se

  Facebook

  VI SÖKER FRONTEND UTVECKLARE! Vill du vara med och göra skillnad och arbeta med spännande projekt inom utbildningssektorn? Vill du också bidra till samhällsnytta och hjälpa till att digitalisera tjänster och underlätta vardagen för elever, lärare och vårdnadshavare? Då är rollen som Frontend utvecklare på InfoMentor, något för dig. Sök idag via länken nedan och bli en del av vårt utvecklingsteam! https://www.infomentor.se/om-oss/lediga-tjanster/

  Följ oss
  Kontakt

  InfoMentor
  Spannmålsgatan 11
  291 32 Kristianstad

  Tel.växel: 044-200 123
  E-post: info@infomentor.se

  Infomentor

  Vi vill hjälpa er att hjälpa eleverna! Alla barn ska få bästa möjliga start i livet genom att få utvecklas så långt de kan under skolåren. Allt vi gör syftar till detta. Läs mer om oss och vad vi gör för att leva som vi lär.

  lockmagnifiercrosschevron-down