Boka demo
Country
Choose country:

”Det är roligare när man känner att man gör ett bra jobb.”

Få inspiration och goda exempel. Boka en utbildning.

Det är roligt att implementera en ny lärplattform! Även om det känns svårt och nytt i början. Därför är det viktigt att alla som ska jobba med lärplattformen förstår hur, vad och varför. Då blir det mycket, mycket bättre på sikt. Här finns också de utbildningar, den inspiration och goda exempel som behövs under terminen. Det som skapar diskussioner och nya sätt att se på saker som leder till förbättring och uppföljning. Allt det man behöver göra för ökad samsyn och höjd kvalitet i verksamheten.

Vad behöver ni utveckla?

Vid InfoMentors utbildningar möter vi enstaka lärare eller gärna hela organisationen på en skola, i ett skolområde eller i en kommun. Efter utbildningen fortsätter ni på egen hand eller med hjälp av oss för att nå det konkreta målet med utbildningen. Det finns utbildningar för både grundskolan och förskolan. Se förteckning över de utbildningar vi erbjuder i menyn och kontakta oss gärna om ni har några frågor.

Våra utbildningar

Läs mer om InfoMentors Certifieringsutbildningar här.
Läs mer om InfoMentors övriga utbildningar för användare här.
Läs mer om InfoMentors övriga utbildningar för skolledare här.

Några citat från våra deltagare

”Mycket bra upplägg då utbildaren hade mycket goda förkunskaper om kommunens arbetssätt i InfoMentor.”
”Det bästa var genomgången om Kunskapsrum och bedömning.”
”Jag tycker att det var den bästa fortbildningsdag jag fått på länge. Så otroligt användbart och pedagogiskt. Jag är jättenöjd!”

© InfoMentor 2021 / En hemsida från Bravissimo