Boka demo
Country

InfoMentor Academy

Nu lanserar vi InfoMentor Academy för grundskolan! Här kan du i lugn och ro genom självstudier lära dig mer om hur vårt system fungerar och få smarta tips, baserat på just din roll i grundskolan.

Så här funkar det:
Du kan välja mellan två olika kurser: en för dig som är personal och en för dig som arbetar som administratör. Börja med att skapa ditt konto via sidan Mitt konto. Tryck på Logga in, så får du upp alternativet att skapa ett konto och att välja ett lösenord som du sedan ska bekräfta i det mejl som du får i din e-post. Därefter kan du gå vidare till just din kurs.

Kurserna är indelade i olika kunskapsområden och för varje område så börjar du med att se en kort film där vi går igenom funktionerna för just det området. Därefter svarar du på tre korta frågor och hoppar sedan vidare till nästa kunskapsområde.

När du har gått igenom alla filmer och svarat på alla frågor, får du ett fint diplom som du kan skriva ut. Grattis! Därefter är du redo att jobba på ett supersmart sätt i InfoMentor!

InfoMentor Academy för gymnasieskolan/vuxenutbildning
Inom kort kommer vi att släppa ännu fler kurser – då för gymnasieskolan/vuxenutbildning. Vi kommer dessutom att ge dig som ansvarig möjligheten att dela ut utvalda lektioner till en grupp och följa deras utveckling. Missa inte det!

Tävling
Svara på två enkla frågor och ge oss gärna tips på vilken funktion som du skulle vilja att vi tog med i en lektion, så är du med i utlottningen av ett grundset LEGO® Education WeDo 2.0**.
(**LEGO® Education WeDo 2.0 har skapats för att utveckla elevers nyfikenhet och färdigheter inom teknik, programmering och naturvetenskap. Med den medföljande programvaran, som kan användas både på dator och surfplatta, följer lärarhandledningar och projekt som är enkla att använda och komma igång med, samt även ett antal mer avancerade projekt som ger utrymme för problemlösning och kreativitet för eleverna)

Tävlingsregler
Tävlingen pågår till och med den 15 december 2020. Vinnaren avgörs genom lottning av inkomna svar och kan inte överklagas. Vinnaren presenteras på våra sociala medier och vår hemsida den 18 december 2020. Det totala värdet av vinsten är cirka 1.690:- (ex moms) och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Observera att som vinnare ses grundskolan som har angivits som eventuell mottagare av vinst i tävlingsformuläret.

    Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig.

    Jag godkänner att InfoMentor sparar information om mig. Läs mer här

    © InfoMentor 2020 / En hemsida från Bravissimo