Boka demo
Country

"Det känns bra att kunna följa vad Noah gör om dagarna."

Tid att förenkla

Som pedagog vill du att stunderna som barnen har på förskolan ska bli minnesvärda och utvecklande. Samtidigt finns det krav på dokumentation från myndigheter och engagerade vårdnadshavare som vill titta in i sitt barns vardag. InfoMentor för förskolan är ett verktyg som gör det möjligt att dokumentera, reflektera och kommunicera. Dessutom laddat med en rad smarta funktioner som förenklar vardagen för både pedagoger och vårdnadshavare.

InfoMentor Hub för förskolan

Att synliggöra dagen på förskolan

Pedagogerna använder InfoMentor för att dokumentera det som sker under dagen, direkt mot läroplanen. Portfolion, med funktioner för att lägga till bild, film och text, ger vårdnadshavaren möjlighet att komma närmare verksamheten. Det blir enkelt att följa sitt barns vardag och man kan ställa frågor till sitt barn om det som hänt under dagen. Vid t ex sjukdom kan vårdnadshavare smidigt frånvaroanmäla sitt barn via mobilen. Både vårdnadshavare och pedagoger kan registrera omsorgsschema. Pedagogerna kan checka in och ut barnen, se vilka barn som är frånvarande och snabbt se om det finns meddelande, direkt på startsidan. Med enkätfunktionen är det lätt att ta pulsen på vårdnadshavarna och på så sätt utvärdera och utveckla verksamheten.

Enklare vardag med notifieringar för vårdnadshavare

Appen InfoMentor Hub med notifieringar gör att vårdnadshavare kan ha full koll på allt som händer på förskolan. En notifiering visas när ny information har publicerats och genom att klicka på respektive notifiering så kommer man till motsvarande plats i InfoMentor Hub. Läs mer och ladda ner informationsmaterial här »

InfoMentor Media – en app för dokumentation

InfoMentor Media är en app för dig som arbetar i förskolan och som idag har InfoMentor som lärplattform. Appen är ett unikt verktyg för att kunna dokumentera vardagen på förskolan på ett enkelt och säkert sätt. Ta en bild eller filma en stund, koppla bilden eller filmen till läroplanen och lägg in i den i barnets portfolio där du också har möjlighet att lägga till en kommentar. Du behöver inte ens ha tillgång till wifi utan kan dokumentera stunden offline och sedan ladda upp den vid ett senare tillfälle. På så sätt missar du som pedagog inga tillfällen att dokumentera barnens utveckling och vårdnadshavarna får ta del av barnets vardag. Med appen blir vardagens dokumentation ett rent nöje. Här hittar du mer information om appen och hur du kommer igång »

Rapporter underlättar planeringen

Med beläggningsrapporter för tidsregistrering per dag och månad kan du enkelt titta på planerad tid och jämföra med faktisk tid. Detta innebär att du kan se trender och kan därmed även planera för bemanning av personal. Eftersom att man kanske inte alltid har möjlighet att checka in och checka ut barn i samband med att de kommer och lämnar förskolan så finns en funktion som gör att det går att korrigera tiderna i efterhand. På så sätt får du alltid rätt statistik.

© InfoMentor 2021 / En hemsida från Bravissimo